Länkstig

Lunchrum och pentry

På våning 4 finns vårt gemensamma lunchrum. Det finns även ett mindre pentry på våning 3.

Vett och etikett i lunchrum, pentry och kök

Kylskåp: Mat får bara förvaras kvar i kylskåpet under 1 vecka. Mat som förvaras längre tid ska vara uppmärkt (t ex ketchup, havremjölk). Tänk dock på utrymmet som är begränsat och vi är många som ska få plats. Mat med längre hållbarhet och som inte behöver stå kallt såsom knäckebröd eller liknande förvaras på kontoret. 

Disk: Ställ in din använda disk i diskmaskinen och tänk på att stapla det rätt så allt blir rent. 

Matplats: Vi är många som delar på utrymmet så ta med dig dina saker när du har ätit klart.

Vid större möten, konferenser och seminarier kan vi beställa förtäring. Här kan du läsa om beställning av tjänster kopplade till detta samt hur vi använder vårt cateringkök på våning 3.

Förtäring vid möten och utbildningstillfällen