Länkstig

Lunchrum och pentry

På våning 4 finns vårt gemensamma lunchrum. Det finns även ett mindre pentry på våning 3.

Vett och etikett i lunchrum, pentry och kök

Kylskåp: Mat får bara förvaras kvar i kylskåpet under 1 vecka. Mat som förvaras längre tid ska vara uppmärkt (t ex ketchup, havremjölk). Tänk dock på utrymmet som är begränsat och vi är många som ska få plats. Mat med längre hållbarhet och som inte behöver stå kallt såsom knäckebröd eller liknande förvaras på kontoret. 

Disk: Ställ in din använda disk i diskmaskinen och tänk på att stapla det rätt så allt blir rent. 

Matplats: Vi är många som delar på utrymmet så ta med dig dina saker när du har ätit klart.

Bokningsrutin av lunchrum HVC

Lunchrummet går att boka för 50 personer.

Bokningsförfrågan görs genom att maila funktionsbrevlådan hvc@snd.gu.se 

Ange:

Namn + kontaktuppgifter
Önskat datum, ange flera alternativ i fallande skala
Syfte med bokningen
Publikt eller inte
Om publikt:
Titel/rubrik + kort text att publicera på webb och skärmar + ev. bild.

Bokningsbekräftelse skickas vanligtvis inom en vecka. Det är alltså INTE bokat bara för att förfrågan har skickats, bekräftelse behövs.

Man ansvarar själv för att sätta upp lappar i huset med information om att rummet är bokat. Detta SKA göras minst en vecka innan för att bokningen ska vara giltig.

Tänk på att det är vårt personalutrymme och att ni behöver återställa lokalen efter. 

Tänk också på att eventet måste vara av sådan art att det tål att dina kollegor i huset använder köket under tiden för eventet. Om detta inte är görbart får annan lokal bokas. 

Personalrum
Foto: Elisabeth Zander

Vid större möten, konferenser och seminarier kan vi beställa förtäring. Här kan du läsa om beställning av tjänster kopplade till detta samt hur vi använder vårt cateringkök på våning 3.

Förtäring vid möten och utbildningstillfällen